Ear Pro, en fantastisk hörsel-räddare.

 

Min son och flera i min bekantskapskrets har under många år använt Ear Pro  från Hässleholm. Det ryktades att en ny typ av massa som utgör själva dämpningen fanns på marknaden.
Sonen Marcus var efter många års användning av Ear Pro hörselskydd, mycket nyfiken på den nya mjukare dämpmassan.
Marcus  har använt principen hängslet och byxor för säkerhets skull, tillsammans med Ear Pro har också reguljära hörselskydd använts.
Detta är inte nödvändigt att kombinera två olika hörselskydd, men ska man vara helgarderad, så är det naturligtvis helt ok.
Under det sista året har ett nytt material till själva hörselskyddet kommit fram ett betydligt mjukare materiel och som då följaktligen ger bättre dämpning och behagligare att bära.
Det är just inprovningen med det nya mjukare materialet i hörselskyddet som är med på bilderna.
Vad man oftast inte tänker på är att detta hörselskydd inte bara kan användas vid skytte utan fungerar perfekt för att få ro under tex en resa eller om man har en stökig granne.

Ronny på Interprodukter/EarPro  är oftast ute på stora tävlingar och säljer dessa skydd tillsammans med en utprovning och tillverkning som alltid sker på platsen.
Det går ännu inte att skicka ner örat i ett postpaket, men detta kan kanske ordnas i framtiden, slut på skämten och tillbaka till verkligheten.
Det finns hörselskydd i många olika färger, ja det finns till och med skydd med inbyggda högtalare.
Priser och mera infos fås hos Interprodukter/EarPro i Hässleholm.

IMG_3157_proFörsta momentet är att göra klart för gjutning men örongången som mall, en liten sudd av ett material som liknar bomull sätts försiktigt på plats liksom ett kort band som ligger längst in så att proppen lätt går att demontera, efter gjutningen.
På bild Doctor Marcus. och Ronny Nilsson på Interprodukter och Ear Pro.
IMG_3165-proSedan följer vänster öra och observera den lilla tråden som helt försvinner när hörselskydden är klara. Har du mera frågor ta kontakt med EarPro och Ronny, telefonnummer och mailadress finns längst ner i artikel.

IMG_3177-proNästa steg är att applicera, den nya mjukare plasten (finns i många olika färger)  som användes som själva hörselskyddet.
IMG_3170-pro

Samma moment utföres i det andra örat och vi närmar oss ett mera perfekt hörselskydd. Ett hörselskydd som är lätt att ta med sig i en liten ask och lika lätt att rengöra och till sist en fantastisk motmedel mot höga ljud, på skjutbanan eller i din lägenhet, i villan,  på festplatsen, diskoteket eller på andra ställen där ljudet brukar vara ställt så att skadligt höga toner träffar publiken.

IMG_3180-proSå var det nya hörselskyddet på plats, i detta fal ett rött skydd, men det finns många olika färger att välja mellan.
Samtliga användare som jag har kontakt med är helt lyriska när dom beskriver hörselskyddens funktion och allsidighet.
Sonen Marcus har använt dessa hörselskydd från Ear Pro under många år och varit MYCKET nöjd.

Epilog.

Tänk på följande visdomsord:
Ingen läkare i Världen kan reparera en svårt skadad hörsel, det räcker med ett enda skott för att skapa en hörselskada som oftast  inte är reparerbar utan  hänger med  ägaren under hela livstiden.
Varenda krona, är rätt satsad när det gäller hörselskydd, pruta aldrig på kvalitet och funktion, just EAR PRO, är ett fantastiskt hörselskydd som under många år kommer att skona
bärarens hörsel.
Ta kontakt med Ronny Nilsson och boka en tid eller ställ de frågor som bara han kan svara på.

Arne Nohlberg 2015 07 30
.

Svenska Earprotect AB
Box 197
S-281 22 Hässleholm
Sweden

Tel: 0451-155 95
Mobil: 0705 – 89 46 29
Fax: 0451-813 14

Kontakt/förfrågan
E-Mail: info@earpro.se